BarselsBold – For Far


Tidspunkt
Tirsdage fra 10:00-12:00
Aldersgruppe
0-3 år
Pris
Gratis
Tilmelding
Sted
Beder-Malling Idrætsforening
Bredgade 5
8340 Malling
Vi mødes ude foran Cafe Klubånd på terrassen
Kategori
Udendørs, Idræt

I BMI udbyder vi i samarbejde med DGI Østjylland og Forum For Mænds Sundhed i projekt Far for Livet ”BarselsBold – For Far”.  Til BarselsBold – For Far er det helt okay at gå ud af spillet, hvis dit barn vågner og har brug for sin far – så indtager du bare heppekoret på sidelinjen eller tager barnet med på armen. I tredje halvleg er der plads til samvær, leg og tummel med de små i tilstødende lokaler/klubhus, naturligvis ledsaget af en kop kaffe eller en sandwich, hvor fællesskabet og relationen til barnet og andre fædre er i højsædet.

Hvem? Far og baby/toddler 😊

Hvornår? Tirsdage kl. 10:00-12:00 f.o.m. tirsdag den 31. maj og t.o.m 21. juni (introforløb). Cirka én times træning på grønsværen, efterfulgt af 3. halvleg i Cafe Klubånd, med mulighed for samvær, tumling/leg, mad til far og de små. Træningen foregår med din baby/toddler på sidelinjen i barnevogn/klapvogn, på armen eller hvad der lige passer dig.

Hvad med udstyr? Bolde, overtrækstrøjer og veste vil ligge klar til jer (aftales med Christine via Facebookgruppen fra gang til gang). Græsbane er booket til jer hver tirsdag kl. 10:00-11:00. Træning/instruktion med DGI-instruktør forsøges 31. maj og 7. juni. Herefter selvstændig træning tirsdage den 14., og 21. juni. På BarselsBold – For Far er der ingen træner, men det er de fremmødtes ansvar at sætte gang i noget boldspil. Der er programmer og øvelser tilgængelig for jer i Facebookgruppen.

Hvad koster det? Der er gratis intro frem til sommerferien, der inkluderer en gratis sandwich og sodavand i Cafe Klubånd. Hvis interessen er der, vil BarselsBold – For Far tilbydes og opstartes igen efter sommerferien. Kontingent/medlemskab bliver kr. 300,- for en sæson (halvt års kontingent) inklusiv sandwich og sodavand efter hver træning i Cafe Klubånd. Efter endt introforløb vil du modtage et elektronisk evalueringsskema, som vi beder dig svare på.

Når din barsel stopper og du gerne vil fortsætte med bold? Så er det heldigt, at BMI Fodbold tilbyder motionsbold for mænd, som du kan fortsætte med – bare i aftentimerne. Holdet træner hver torsdag kl. 20 på Kunstgræsbanen. Det’ hygge, bold og 3. halvleg.