Debatsalon – nye barselsregler


Tidspunkt
20-09-2022 17:00-19:00
Aldersgruppe
0-5 år
Pris
125,-
Tilmelding
Sted
Apa
Borgervænget 7a, 1sal
2100 Kbh. Ø
Kategori
Indendørs

Kom og hør Svend Aage Madsen tale om, hvordan den historisk revolutionerende fædrebarsel skaber nye relationer mellem fædre og børn, og hvilke betydninger den kan få for familiernes udvikling – gavner det, og styrker det både mænd, kvinder og børn i familierne?

Svend Aage madsen er forskningsleder på Rigshospitalets fødeafdeling og har været leder af ‘Rigshospitalets Fædre-forskningsprogram’ siden 1998. Han er også formand for Forum for Mænds Sundhed, der står bag projektet “Far på barsel – Far for livet”

Efter pausen åbner Torben Pedersen Skovby op for dialogen og debatten, når der med afsæt i EU-direktivet, som er årsagen til de nye barselsregler, stiller fx følgende spørgsmål:

• Familier er forskellige, og de nye barselsregler passer ikke alle lige godt. Hvorfor tror du, at mange er begejstrede for de nye barselsregler – og hvorfor er så mange imod?
• Hvad betyder de nye barselsregler for dig og dine børn?
• Hvordan tror du, de nye barselsregler kan påvirke ligestillingen mellem forældre, både på arbejdsmarkedet og i hjemmet?

Torben Pedersen Skovby er uddannet familieterapeut, og er særligt anerkendt for sit mangeårige fokus på mænd og fædre. Han er tidligere medlem af Tænketanken VM – Viden om Mænd, og har siden 2009 faciliteret fædregrupper.

Hos apa faciliterer Torben løbende for fædregrupper.

Program:
17.00-18.00   Oplæg ved Svend Aage Madsen
18.00-18.15   Pause med kaffe/te og frugt
!8.15-19.00    Debat

Læs mere om arrangementet og tilmelding her: https://www.apa.dk/barselscafe-og-debat/?category=&course=11221