Far i Fokus – 30/1


Tidspunkt
30-01-2020 16:00-18:00
Aldersgruppe
0-3 år
Pris
Gratis
Tilmelding
Sted
Vesterbrogade 121, stuen,
1620 København V.
Indgang via Sundhedshus Vesterbro
Kategori
Indendørs

’Far i Fokus’ er en del af en temaeftermiddag for småbørnsfamilier

Kom til en gratis temaeftermiddag torsdag den 30. januar, hvor vi i første del har fokus på at være far og i anden del går på opdagelse i det 8 mdr. til 3-årige barns madunivers.

Kl. 16.00-16.45 – Far i Fokus

Første del af temaeftermiddagen er kun for far og barn. Her sætter vi fokus på far-barn-relationer og fars betydning for barnets udvikling og trivsel, mens vi tumler og udfolder barnets motorik på små forhindringsbaner. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål om både stort og småt til vores sundhedsplejerske og kost- og motionsvejleder, som faciliterer Far i Fokus.

Kl. 16.45-18.00 – Familie i Fokus

Anden del af temaeftermiddagen er for hele familien, dvs. at mødre, partnere og andre betydningsfulde personer i barnets liv kan deltage i anden del af temaeftermiddagen sammen med far og barn. Torsdag den 30. januar går I sammen med vores kost- og motionsvejleder på opdagelse i det 8 mdr. til 3-årige barns madunivers. Vi taler om alt fra officielle kostanbefalinger, madtrends, måltidsvaner, ’mad på farten’ til måltidets betydning for barnets udvikling.

Til de små sultne sjæle serverer vi lidt forskelligt mad, som de kan spise undervejs. Forældre mf. tilbyder vi kaffe, te og lidt snacks.

Temaeftermiddagen er for københavnske forældre, der har et barn i alderen 8 mdr. til 3 år. Temaeftermiddagen afholdes af Center for Børn og Unges Sundhed.