Far i Fokus


Tidspunkt
21-11-2019 16:00-16:45
Aldersgruppe
0-3 år
Pris
Gratis
Tilmelding
For tilmelding send en sms til 2940 0090 med teksten 'Sjov med kroppen d. 21/11' + barnets navn og alder, samt hvor mange I deltager ved Far i Fokus (inkl. barnet) og hvor mange I vil deltage i Familie i Fokus (inkl. barnet).
Sted
Center for Børn og Unges Sundhed
Vesterbrogade 121, stuen
1620 København V.
Indgang via Sundhedshus Vesterbro.

Kategori
Indendørs, Madlavning

‘Far i Fokus’ er en del af temaeftermiddag, som afholdes torsdag den 21. november. Det er for fædre, der har et barn i alderen 8 mdr. til 3 år.

I tidsrummet 16.00-16.45 er eftermiddagen forbeholdt far og barn. Her sættes fokus på far-barn-relationer og fars betydning for barnets udvikling og trivsel, mens vi tumler og udfolder barnets motorik på små forhindringsbaner.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål om både stort og småt til vores sundhedsplejerske og kost- og motionsvejleder, som faciliterer ‘Far i Fokus’.

I tidsrummet 16.45-18.00 har eftermiddagen ‘Familie i Fokus’, som er for hele familien, dvs. at mødre, partnere og andre betydningsfulde personer i barnets liv kan deltage i anden del af temaeftermiddagen sammen med far og barn.

Torsdag den 21. november sætter vores sundhedsplejerske og kost- og motionsvejleder ekstra spot på småbørns motoriske udvikling i anden del. Vi taler bl.a. om, hvorfor den motoriske udvikling hos småbørn er så vigtig for børns videre udvikling, hvordan I kan udfolde jeres barns grov- og finmotoriske færdigheder, og hvad der kan hæmme den.

Til de små sultne sjæle vil der blive serveret lidt forskelligt mad, som de kan spise undervejs. Til forældre med flere tilbydes kaffe, te og lidt snacks.

Temaeftermiddagen afholdes af Center for Børn og Unges Sundhed og foregår på Vesterbrogade 121 stuen, 1620 København V. Indgang via Sundhedshus Vesterbro.