Farmands Barselssalon: Besøg af sundhedsplejersken


Tidspunkt
10-10-2023 10:00-12:00
Aldersgruppe
0-2 år
Pris
Gratis, men kræver tilmelding
Tilmelding
Sted
AL²
Nørre Voldgade 17
1. sal (oven på emmerys)
1358 København K
Kategori
Indendørs

Søvn, mad og gode råd fra sundhedsplejersken 

Kom og hæng ud i Farmands Barselssalon og mød andre fædre på barsel

Tidligere deltagere på Farmands Barselssalon har efterspurgt et besøg fra en sundhedsplejerske, der kunne gøre os klogere på barnets søvn og mad. Særligt på nedtrapning af ”natmad” og overgangen fra flydende til fast mad.

Vi har derfor inviteret sundhedsplejerske Netta Gadiel med næsten 20 års erfaring. Netta vil fortælle om barnets motoriske og psykiske udvikling – især om det tidspunkt, hvor far overtager barslen.

Kom og bliv klogere på dit barns udvikling og få gode råd med hjem. Vi deler viden, erfaringer, anbefalinger og gode råd fra sundhedsplejersken og de andre fædre på barsel. Og så åbner vi for masser af spørgsmål.

Om Netta
Netta Gadiel har været sundhedsplejerske siden 2004 og er såkaldt ”far-ambassadør”, en opkvalificering af sundhedsprofessionelle med særlig fokus på fædre med små børn.

_____________________

AL² og Farmands Barselssalon
Vi sørger for varm kaffe, croissant og en hyggelig formiddag i selskab med andre barslende fædre, hvor der er plads til både dig og din baby.

Som far på barsel er der ikke mange alternativer til aktiviteter og rum, hvor man kan mødes med ligesindede fædre på barsel. Derfor har Arbejdernes Landsbank valgt at åbne dørene i AL² for fædre på barsel.

Vi inviterer til forskellige events, og du er velkommen til at deltage i et eller flere. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke at være kunde i Arbejdernes Landsbank. Du kan se programmet og tilmelde dig på www.al-bank.dk/events – skynd dig, da det er først til mølle-princippet, og der er et begrænset antal pladser.

Masser af arrangementer i AL² – helt gratis
I AL² ved Nørreport har du mulighed for at holde dit næste kaffemøde, sidde og arbejde, mens du nyder en kop kaffe, eller deltage på et af vores mange forskellige events. Læs mere om AL² og se kommende aktiviteter her

Vi glæder os til at byde dig og din baby velkommen.

 

Med venlig hilsen
Arbejdernes Landsbank