Farmands Barselssalon – Kasper Tidemann (Alefarm Brewing)


Tidspunkt
12-09-2023 10:00-12:00
Aldersgruppe
0-2 år
Pris
Gratis, men kræver tilmelding
Tilmelding
Sted
AL²
Nørre Voldgade 17
1. sal (oven på emmerys)
1358 København K
Kategori
Indendørs

Kom og hæng ud i Farmands Barselssalon og mød andre fædre på barsel

I 2020 blev Alefarm Brewing børsnoteret, hvor der blev købt aktier for 27. mio. kr. Men kvalitetsøl og gode oplevelser rimer ikke på inflation, coronanedlukning og høje renter, hvorfor de sidste år har været hårde for tech-bryggeriet.

Vi får besøg af Kasper Tidemann, der er stifter og direktør hos Alefarm Brewing. Kasper vil fortælle om sin spændende og ærlige rejse fra softwareudvikler hos Facebook i USA til passionen for godt øl og drømmen om at skabe et bryggeri. Hør om Kasper og Alefarm Brewings opture –  som bl.a. at ringe med klokken på Nasdaq First North – men også om alle de nedture, der har været en del af rejsen. Og hvordan er det lige, at man efter en nedtur, rejser sig på ny, fordi man tror på sit produkt?

Og så kommer vi nok ikke uden om at tale om øl! Hvad er fremtidens øl? Hvordan laver man en god øl, og hvad er definitionen på en god øl?

Om Kasper Tidemann
Kasper er stifter og direktør hos Alefarm Brewing, som blev børsnoteret i 2020. Kasper er derudover bestyrelsesmedlem hos Fonden for Entreprenørskab, ivrig investor i en række selskaber, og deltager i debatter og foredrag, hvor han har en aktiv stemme for at fremme iværksætteri i Danmark.

_____________________

AL² og Farmands Barselssalon
Vi sørger for varm kaffe, croissant og en hyggelig formiddag i selskab med andre barslende fædre, hvor der er plads til både dig og din baby.

Som far på barsel er der ikke mange alternativer til aktiviteter og rum, hvor man kan mødes med ligesindede fædre på barsel. Derfor har Arbejdernes Landsbank valgt at åbne dørene i AL² for fædre på barsel.

Vi inviterer til forskellige events, og du er velkommen til at deltage i et eller flere. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke at være kunde i Arbejdernes Landsbank. Du kan se programmet og tilmelde dig på www.al-bank.dk/events – skynd dig, da det er først til mølle-princippet, og der er et begrænset antal pladser.

Masser af arrangementer i AL² – helt gratis
I AL² ved Nørreport har du mulighed for at holde dit næste kaffemøde, sidde og arbejde, mens du nyder en kop kaffe, eller deltage på et af vores mange forskellige events. Læs mere om AL² og se kommende aktiviteter her