Farmands Barselssalon: Kunstig intelligens og ChatGPT v. Thomas Telving


Tidspunkt
07-11-2023 10:00-12:00
Aldersgruppe
0-2 år
Pris
Gratis, men kræver tilmelding
Tilmelding
Sted
AL²
Nørre Voldgade 17
1. sal (oven på emmerys)
1358 København K
Kategori
Indendørs

Kom og hæng ud i Farmands Barselssalon og mød andre fædre på barsel

Vær med tirsdag den 7. november kl. 10-12, når vi inviterer til hygge og sjov i din barsel.  Vi får besøg af filosoffen Thomas Telving, som fortæller om nogle af de vilde ting, man kan lave med teknologien bag ChatGPT. Den kan nemlig ikke kun revolutionere dit arbejdsliv, men også dit sociale liv, dit kærlighedsliv og sågar livet efter døden. På godt og ondt.


Når teknologi rør ved så basale menneskelig egenskaber, er der nemlig også ting, der kan gå galt. Ikke så få faktisk, men Thomas Telving har lovet os at holde den optimistiske tone hele formiddagen.

Hør bl.a. om
  • Hvordan påvirker robotter menneskets psykologi?
  • Kan kunstig intelligens udvikle bevidsthed?
  • Hvorfor siger mange “tak” til ChatGPT, når den har hjulpet dem?

Om gæsten
Thomas Telving er filosof, konsulent og foredragsholder og forfatter til en lang række artikler om etik og kunstig intelligens. Sidste år udkom han med bogen Killing Sophia på Syddansk Universitetsforlag om nogle af de vigtige og mærkværdige problematikker, samspillet mellem mennesker og teknologi rejser.

 

_____________________

AL² og Farmands Barselssalon
Vi sørger for varm kaffe, croissant og en hyggelig formiddag i selskab med andre barslende fædre, hvor der er plads til både dig og din baby.

Som far på barsel er der ikke mange alternativer til aktiviteter og rum, hvor man kan mødes med ligesindede fædre på barsel. Derfor har Arbejdernes Landsbank valgt at åbne dørene i AL² for fædre på barsel.

Vi inviterer til forskellige events, og du er velkommen til at deltage i et eller flere. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke at være kunde i Arbejdernes Landsbank. Du kan se programmet og tilmelde dig på www.al-bank.dk/events – skynd dig, da det er først til mølle-princippet, og der er et begrænset antal pladser.

Masser af arrangementer i AL² – helt gratis
I AL² ved Nørreport har du mulighed for at holde dit næste kaffemøde, sidde og arbejde, mens du nyder en kop kaffe, eller deltage på et af vores mange forskellige events. Læs mere om AL² og se kommende aktiviteter her

Vi glæder os til at byde dig og din baby velkommen.

Med venlig hilsen
Arbejdernes Landsbank