Med far alene i vildmarken


Tidspunkt
14-10-2020 09:00 -
15-10-2020 16:00
Aldersgruppe
3-8 år
Pris
100 kr. (voksne) 50 kr. (børn) + indmeldelse i Natur og Ungdom (100 kr. pr person)
Tilmelding
Sted
Klostermøllevej 48A
8660 Skanderborg
Kategori
Udendørs

Nu har du muligheden for at komme på tur i den Danske Vildmark, når Natur & Ungdom i samarbejde med Bevæg dig for livet – kano og kajak og Forum for Mænds Sundhed, projekt “Med Far i Naturen”  arrangerer “Med Far Alene i Vildmarken” – kun for mænd og deres børn.

Vi skal på friluftstur, hvor vi skal padle i kano, spise børnevenlig mad tilberedt over bål og trangia, overnatte i vildmarken og generelt være ude hele tiden. Det er noget, der giver dig kvalitetstid med børnene og en unik oplevelse, som I sent glemmer.

Formålet med turen er at opleve den skønne natur og komme væk fra dagligdagens ræs. For nogle vil det sikkert være første gang, men det gode er, at alle kan være med. Vi foretager en sikkerhedsinstruks, inden vi går i kanoerne, og undervejs bliver I instrueret i forskellige styreteknikker, så I får færdigheder til at styre kanoen. Børnene bliver inddraget så meget som muligt.

På turen gør vi det hele i fællesskab. Vi hjælper hinanden med de praktiske gøremål og sikrer en god stemning på hele turen.