Tormods Online tegneskole


Tidspunkt
20-02-2021 10:00 -
06-03-2021 11:15
Aldersgruppe
5-8 år
Pris
Gratis, men kræver tilmelding
Tilmelding
Ja, til tamhool@gmail.com
Sted
ZOOM (online)
Kategori
Indendørs
Bemærk: Flyttet til online
I Tormods tegneskole for far & barn bruger vi fantasien sammen, lærer at tegne fjollede kombidyr og har selvfølgelig en masse sjov! Her har du muligheden for et spændende forløb på 3 ganges tegneskole sammen med dit barn, helt gratis.
Arrangementet foregår på ZOOM og der kan være i alt 24 deltagere med (børn + fædre tilsammen). Tilmelding foregår via mail til Tormod Tegner.

Spil & tegn!
Timen starter med en lille intro, hvor Tormod indleder med at spille og synge sange. Derefter går tegneskolen i gang, hvor Tormod lærer basale tegneteknikker fra sig og fortæller om de spændende og skæve kombidyr og viser egne tegninger. I vil gå herfra med jeres egen malebog samt en masse inspiration til tegne-motiver og teknikker, som I kan lege videre med derhjemme.

Datoerne er:
Lørdag d. 20/2 kl 10
Lørdag d. 27/2 kl 10
Lørdag d. 6/3 kl 10

Om Tormod
Tormod Tegner hedder i virkeligheden Tormod Holm, og han er også forfatter, illustrator og professionel musiker. Han har illustreret et par bøger og er tilknyttet den danske reggae scene – i særdeleshed bandet Trolle og Tormod, der spiller reggae for børn og har optrådt omkring 800 gange i hele landet, og såmænd også i udlandet.

Tegneskolen er en del af projektet Far for livet, som Forum for Mænds Sundhed står bag og er støttet af Nordea-fonden.

For børn fra 5 år