bArseL² netværk – Vinderstrategi


Tidspunkt
Onsdag d. 6. april 2022 fra 10:00-12:00
Aldersgruppe
0-3 år
Pris
Tilmelding
Sted
Nørre Voldgade 17, 1. sal (indgang via emmerys)
1358 København K
Kategori
Indendørs

For nogle fædre kan en af de største udfordringer ved barslen være at sætte karriereambitioner og fagligt indhold på standby for en tid. Denne udfordring kan bArseL² Netværk afhjælpe.

bArseL² Netværk tilbyder faglige og inspirerende netværksmøder for dig, der er på barsel og som ønsker at møde andre fædre og mødre på barsel, samtidig med at du skærper din faglighed og booster din karriere. Møderne holdes den første onsdag i hver måned og hver gang inviteres en ny gæst til at gøre os klogere på et udvalgt emne – og der er selvfølgelig også plads til din baby!

Denne gang får vi besøg af Daniel Søgaard fra Vinderstrategi A/S, som vil sætte fokus på strategiarbejde i praksis. Hør bl.a. om, hvordan du kan blive bedre rustet til at håndtere de strategiske udfordringer ved at skabe struktur og overblik.

Hvordan kommer du i gang med strategiarbejdet, og hvordan sikrer du, at strategien rent faktisk bliver eksekveret? Det er fx ét af de spørgsmål, som Daniel vil komme rundt om.

Få Daniels gode råd til, hvordan teori bindes sammen med praksis, og hvordan du rent faktisk får din strategi til at virke, så du kan skabe en vindervirksomhed.

Læs mere på https://al-bank.nemtilmeld.dk/1289/