Far i Fokus – 25/2


Tidspunkt
25-02-2020 16:00-18:00
Aldersgruppe
0-3 år
Pris
Gratis
Tilmelding
Ja, se brødtekst
Sted
Vesterbrogade 121, stuen
Indgang via Sundhedshus Vesterbro
Kategori
Indendørs

Kom til en gratis temaeftermiddag tirsdag den 25. februar, hvor vi i første del har fokus på at være far og i anden del sætter fokus på børns digitale sundhed.

Kl. 16.00-16.45 – Far i Fokus

Første del af temaeftermiddagen er  kun for far og barn. Her sætter vi fokus på far-barn-relationer og fars betydning for barnets udvikling og trivsel, mens vi tumler og udfolder barnets motorik på små forhindringsbaner. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål om både stort og småt til vores sundhedsplejerske og kost- og motionsvejleder, som faciliterer Far i Fokus.

Kl. 16.45-18.00 – Familie i Fokus

Anden del af temaeftermiddagen er  for hele familien, dvs. at mødre, partnere og andre betydningsfulde personer i barnets liv kan deltage i anden del af temaeftermiddagen sammen med far og barn. Tirsdag den 25. februar sætter vores psykolog fokus på skærmbrug i småbørnsfamilier. Vi taler bl.a. om de nyeste skærmanbefalinger til småbørnsfamilier, hvad både børn og forældres skærmbrug ikke må stå i vejen for, og så taler vi om nogle af de skærmrelaterede dilemmaer, vi kan møde i hverdagen.

Til de små sultne sjæle serverer vi lidt forskelligt mad, som de kan spise undervejs. Forældre mf. tilbyder vi kaffe, te og lidt snacks.

Temaeftermiddagen er for københavnske forældre, der har et barn i alderen 8 mdr. til 3 år.

For tilmelding send en sms til 2940 0090 med teksten  ‘Børns digitale sundhed d. 25/2’ + barnets navn og alder,  samt hvor mange I deltager ved Far i Fokus (inkl. barnet) og hvor mange I deltager i Familie i Fokus (inkl. barnet).