Far i Fokus – 17/3 – Aflyst


Tidspunkt
17-03-2020 16:00-18:00
Aldersgruppe
0-3 år
Pris
Gratis
Tilmelding
Ja, se brødtekst
Sted
Vesterbrogade 121, stuen
Indgang via Sundhedshus Vesterbro
Kategori
Indendørs

NB: Aktiviteten af aflyst grundet den verserende Corona-epidemi.

Kl. 16.00-16.45 – Far i Fokus

Første del af temaeftermiddagen er kun for far og barn. Her sætter vi fokus på far-barn-relationer og fars betydning for barnets udvikling og trivsel, mens vi tumler og udfolder barnets motorik på små forhindringsbaner. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål om både stort og småt til vores sundhedsplejerske og kost- og motionsvejleder, som faciliterer Far i Fokus.

Kl. 16.45-18.00 – Familie i Fokus

Anden del af temaeftermiddagen er for hele familien, dvs. at mødre, partnere og andre betydningsfulde personer i barnets liv kan deltage i anden del af temaeftermiddagen sammen med far og barn. Tirsdag den 17. marts kigger vi nærmere på, hvordan I kan skabe, opretholde og tilpasse gode søvnvaner for barnet. Vores sundhedsplejerske guider jer bl.a. igennem, hvilke krav og forventninger I kan have til børn på forskellige alderstrin, skærmes indvirkning på småbørns søvn, og hvad jeres egen søvn betyder for jeres barn.

Til de små sultne sjæle serverer vi lidt forskelligt mad, som de kan spise undervejs. Forældre mf. tilbyder vi kaffe, te og lidt snacks.

Temaeftermiddagen er for københavnske forældre, der har et barn i alderen 8 mdr. til 3 år.

For tilmelding send en sms til 2940 0090 med teksten ‘Sov godt d. 17/3’ + barnets navn og alder, samt hvor mange I deltager ved Far i Fokus (inkl. barnet) og hvor mange I deltager i Familie i Fokus (inkl. barnet).