Far-barn ekspedition i Affaldets Verden


Tidspunkt
21-10-2021 13:00-15:00
Aldersgruppe
6-8 år
Pris
Gratis
Tilmelding
Sted
YderZonen
Elektrovej 2
4700 Næstved
Kategori
Indendørs, Museum

Tag på far-datter eller far-søn ekspedition og bliv venner med en gallit!

Ekspeditionen starter i YderZonen, som er AffaldPlus’ formidlingscenter. Her skal børnene, sammen med deres far og nye ‘gallit’-ven, løse nogle forskellige opgaver inden for affaldets verden for at kunne sende galliterne tilbage til deres planet.

Efter galliterne er blevet sendt hjem, tager vi en rundtur på Næstved Affaldsenergi. Her vil I se, hvordan AffaldPlus brænder restaffald og omdanner madaffald til en slags grød, vi kalder ‘pulp’.

I får mulighed for at kigge direkte ind i ovnens flammer, inden vi slutter af med en tur op på taget, hvor der er en fantastisk udsigt udover Næstved og Karrebæk Fjord.

Rundvisningen er gratis, men da vi kun har plads til 25 pr. rundvisning, så kræver det tilmelding. Vi fordeler pladserne efter først til mølle.

Praktiske informationer:
For at jeres besøg kan forløbe på en sikker og hensigtsmæssig måde, vil vi bede jer om at overholde følgende sikkerhedsregler:
– Børnene skal være ifølge med en voksen!
– Alle skal bære sikkerhedshjelm under hele rundvisningen på affaldsenergianlægget.
– Det er forbudt at røre ved elektriske installationer, ventiler, stikkontakter, ledninger eller andre kontakter.
– Man skal følges med rundviseren og gruppen.

Rundvisningen på Næstved Affaldsenergi er som udgangspunkt ikke for gangbesværede, men vi kan tilpasse turen, så alle kan være med på dele af den.