Fædreformiddag på Vikingeskibsmuseet


Tidspunkt
20-03-2023 10:00-12:00
Aldersgruppe
0-1 år
Pris
160 kr
Tilmelding
Ikke nødvendig
Sted
Vikingeskibsmuseet
Vindeboder 12
4000 Roskilde
Kategori
Indendørs, Museum

I cafeen på Vikingeskibsmuseet er du altid velkommen til at komme forbi med dit barn, men mandag den 20. marts 2023 holder vi særlig fædreformiddag, hvor du fra klokken 10 kan møde andre barslende fædre. I kan tage en kop kaffe i cafeen og snakke om bleer, manglende søvn eller bare om vejret og bagefter kan I eventuelt tage en tur rundt på museet.

Mens du er på barsel, er museet nok mest spændende for dig selv – der er rundvisninger eller audioguides man kan lytte til selv, mens man går rundt og ser på de udstillede skibe. Man kan også gå udenfor og møde håndværkerne på bådeværftet og se hvordan skibene bygges og vedligeholdes. Men som dit barn bliver ældre, eller hvis der er større søskende, er der masser at lave for børn.

Det er gratis at sidde i cafeen og hvis du vil have adgang til udstillingerne og museets andre muligheder, så koster en entrébillet til det hele 160 kr. Du kan også købe et årskort til bare 180 kr, måske vil du besøge museet igen eller måske vil du gøre det til en del af din daglige gåtur med barnevognen eller en hyppig udflugt med familien. Børn under 17 år har gratis adgang.