Far i fokus


Tidspunkt
13-06-2019 15:30-18:00
Aldersgruppe
0-3 år
Pris
Gratis
Tilmelding
Ja, via sms
Sted
Vesterbrogade 121 stuen
Kategori
Indendørs

Kom til en gratis temaeftermiddag torsdag den 13. juni, hvor vi taler om at være forældre og går på opdagelse i nogle af de udfordringer hverdagen kan byde på med et 0-3 årigt barn.

Føler du dig nogle gange usikker, utilstrækkelig eller er du blot nysgerrig på, hvordan du kan støtte op om dit barns udvikling og trivsel?

Kl. 15.30-16.45 – Far i Fokus
Første del af temaeftermiddagen er forbeholdt far og barn. Her sætter vi fokus på far-barn-relationer og fars betydning for barnets udvikling og trivsel, mens vi tumler og udfolder barnets motorik på små forhindringsbaner. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål om både stort og småt til vores sundhedsplejerske og kost- og motionsvejleder, som faciliterer Far i Fokus.

Kl. 16.45-18.00 – Familie i Fokus
Anden del af temaeftermiddagen er for hele familien, dvs. at mødre, partnere og andre betydningsfulde personer i barnets liv kan deltage i anden del af temaeftermiddagen sammen med far og barn. Torsdag den 13. juni taler I med vores psykolog om at være forældre til et 0-3 årigt barn. I en kombination af faglig viden og personlige erfaringer dykker vi ned i forskellige måder at være forældre på og taler om alt fra rutiner, tolerancer og værdier til udfordringer i parforholdet – og hvordan vi kan navigere i det.

Til de små sultne sjæle serverer vi lidt forskelligt mad, som de kan spise undervejs. Forældre mf. tilbyder vi kaffe, te og lidt snacks.

Temaeftermiddagen er for københavnske forældre, der har et barn i alderen 0-3 år. Temaeftermiddagen afholdes af Center for Børn og Unges Sundhed og foregår på Vesterbrogade 121 stuen, 1620 København V. Indgang via Sundhedshus Vesterbro.

Tilmelding
For tilmelding send en sms til 2940 0090 med teksten ‘At være forældre’ + dit navn, dit barns navn og alder, samt hvor mange I deltager ved Familie i Fokus (inkl. far og barn).