Far i Fokus


Tidspunkt
17-09-2019 15:30-16:45
Aldersgruppe
0-3 år
Pris
Gratis
Tilmelding
For tilmelding send en SMS til 2940 0090 med teksten 'Børns madunivers d. 17/9' + barnets navn og alder, samt hvor mange I deltager ved Far i Fokus (inkl. barnet), og hvor mange I vil deltage i Familie i Fokus (inkl. barnet).
Sted
Center for Børn og Unges Sundhed
Vesterbrogade 121, stuen
1620 København V.
Indgang via Sundhedshus Vesterbro.

Kategori
Indendørs, Madlavning

‘Far i Fokus’ er en del af temaeftermiddag, som afholdes tirsdag den 17. september. Det er for fædre, der har et barn i alderen 8 mdr. til 3 år.

I tidsrummet 15.30-16.45 er eftermiddagen forbeholdt far og barn. Her sættes fokus på far-barn-relationer og fars betydning for barnets udvikling og trivsel, mens vi tumler og udfolder barnets motorik på små forhindringsbaner.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål om både stort og småt til vores sundhedsplejerske og kost- og motionsvejleder, som faciliterer ‘Far i Fokus’.

I tidsrummet 16.45-18.00 har eftermiddagen ‘Familie i Fokus’, som er for hele familien, dvs. at mødre, partnere og andre betydningsfulde personer i barnets liv kan deltage i anden del af temaeftermiddagen sammen med far og barn.

Her bydes familierne på opdagelse sammen med to kost- og motionsvejledere i det 8 mdr. til 3-årige barns madunivers.

Her tales om alt fra officielle kostanbefalinger, madtrends, måltidsvaner, ’mad på farten’ til måltidets betydning for barnets udvikling.

Til de små sultne sjæle vil der blive serveret lidt forskelligt mad, som de kan spise undervejs. Til forældre med flere tilbydes kaffe, te og lidt snacks.

Temaeftermiddagen afholdes af Center for Børn og Unges Sundhed og foregår på Vesterbrogade 121 stuen, 1620 København V. Indgang via Sundhedshus Vesterbro.