Farmands barselssalon: EM historie og opvarmning til EM


Tidspunkt
17-04-2024 10:00-12:00
Aldersgruppe
0-2 år
Pris
Gratis
Tilmelding
ikke nødvendigt
Sted
AL²
Nørre Voldgade 17, 1. sal (oven på emmerys)
1358 København K
Kategori
Indendørs

I samarbejde med Mediano inviterer vi til en hyggelig formiddag i AL² ved Nørreport st.

De to dygtige eksperter fra Mediano, Sebastian Stanbury og Gisle Thorsen, dykker ned i EM-historien og varmer op til sommerens slutrunde.

Det er en formiddag i afslappet atmosfære og med plads til alle. Både passionerede fodboldelskere og dem, der bare vil nyde en god fortælling og en varm kop kaffe. Vi byder nemlig på kaffe og croissant fra underboen Emmerys.

Hvad venter dig?

  • EM-historien: Sebastian og Gisle vil dele fascinerende historier og højdepunkter fra EM-gennem tiden
  • Optakt til EM i Tyskland: Få de seneste indsigter og forventninger til det kommende EM.
  • Åbent for spørgsmål: Der er rig mulighed for at stille spørgsmål – selv med børn på gulvet!

Om Sebastian, Gisle og Mediano
Sebastian Stanbury og Gisle Thorsen er fodboldjournalister, erfarne værter og eksperter på Mediano, der excellerer inden for fodboldjournalistik. Med deres dybe forståelse af sporten og engagerende fortælleevne tager de lytterne helt med ind i fodboldens verden.

Vi glæder os til en formiddag med fodboldsnak, hygge og fællesskab!

AL² og Farmands Barselssalon
Vi sørger for varm kaffe, croissant og en hyggelig formiddag i selskab med andre barslende fædre, hvor der er plads til både dig og din baby.

Som far på barsel er der ikke mange alternativer til aktiviteter og rum, hvor man kan mødes med ligesindede fædre på barsel. Derfor har Arbejdernes Landsbank valgt at åbne dørene i AL² for fædre på barsel.

Vi inviterer til forskellige events, og du er velkommen til at deltage i et eller flere. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke at være kunde i Arbejdernes Landsbank. Du kan se programmet og tilmelde dig på www.al-bank.dk/events – skynd dig, da det er først til mølle-princippet, og der er et begrænset antal pladser.

Masser af arrangementer i AL² – helt gratis
I AL² ved Nørreport har du mulighed for at holde dit næste kaffemøde, sidde og arbejde, mens du nyder en kop kaffe, eller deltage på et af vores mange forskellige events. Læs mere om AL² og se kommende aktiviteter her

Vi glæder os til at byde dig og din baby velkommen.