Farmands barselssalon: Tour de France med Rasmus Staghøj


Tidspunkt
13-03-2024 10:00-12:00
Aldersgruppe
0-2 år
Pris
Gratis
Tilmelding
ikke nødvendigt
Sted
AL²
Nørre Voldgade 17, 1. sal (oven på emmerys)
1358 København K
Kategori
Indendørs

Denne gang får vi besøg af journalist Rasmus Staghøj, der har dækket Tour de France på TV2 i næsten 10 år. Rasmus vil fortælle om Touren og tage os med helt ind i cykelsportens karavane.

Kom med bag om Tour-karavanen og hør anekdoter fra bagsædet af Tour-bilen med Jørgen Leth, Chris Anker Sørensen, Rolf Sørensen, Brian Nygaard og Lars Bak.

Den danske cykelsport har på få år udviklet sig fra middelmådighed til gul trøje og VM-striber. Hør mere om hvorfor de danske ryttere i dag hører til blandt verdens bedste cykelryttere.

For Rasmus Staghøj personligt er det nu tid til at prøve noget nyt i karrieren efter 13 år med cykelsport på TV2 og B.T. Men hvordan kan man blive mæt af at dække Tour de France, og hvad er næste skridt i karrieren? Det vil Rasmus også komme ind på.

Dette møde er en snak, hvor der er plads til spørgsmål, dialog og til at læne sig tilbage og nyde en varm kop kaffe i selskab med andre barslende fædre.

Om Rasmus Staghøj
Rasmus Staghøj har som journalist dækket cykelsport i 13 år for B.T. og TV2. Som reporter, forfatter, kommentator og senest som vært på “Aftentouren” på TV 2 har han taget den danske befolkning med helt tæt på stjernerne og danskerne i Tour de France.

AL² og Farmands Barselssalon
Vi sørger for varm kaffe, croissant og en hyggelig formiddag i selskab med andre barslende fædre, hvor der er plads til både dig og din baby.

Som far på barsel er der ikke mange alternativer til aktiviteter og rum, hvor man kan mødes med ligesindede fædre på barsel. Derfor har Arbejdernes Landsbank valgt at åbne dørene i AL² for fædre på barsel.

Vi inviterer til forskellige events, og du er velkommen til at deltage i et eller flere. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke at være kunde i Arbejdernes Landsbank. Du kan se programmet og tilmelde dig på www.al-bank.dk/events – skynd dig, da det er først til mølle-princippet, og der er et begrænset antal pladser.

Masser af arrangementer i AL² – helt gratis
I AL² ved Nørreport har du mulighed for at holde dit næste kaffemøde, sidde og arbejde, mens du nyder en kop kaffe, eller deltage på et af vores mange forskellige events. Læs mere om AL² og se kommende aktiviteter her

Vi glæder os til at byde dig og din baby velkommen.