Farmands barselssaloner – med Emil Ritter


Tidspunkt
18-04-2023 10:00-12:00
Aldersgruppe
0-2 år
Pris
Gratis, men kræver tilmelding
Tilmelding
Sted
Nørre Voldgade 17
1358 København K
Kategori
Indendørs

Kom og hæng ud i Farmands Barselssalon og mød andre fædre på barsel

Vær med onsdag den 18. april kl. 10-12, når vi inviterer til hygge og sjov i din barsel. 

Vi har denne dag inviteret Emil Ritter, chefdirigent for Det Danske Drengekor, til at synge og fortælle om glæden ved godnatsange og det samvær, det giver mellem far og barn. Du behøver ikke være god til at synge, eller kende nogle sange, for du er alligevel den allerbedste til at synge godnatsang for dit barn.

Vi serverer dejlig varm kaffe (dem får du nok ikke mange af i din barsel) og en lækker croissant fra Emmerys. Vi sørger for, at der er hyggeligt og plads til både dig og din baby. Vi sørger også for at klæde dig på til den næste putning.

Om Emil Ritter
Emil Ritter er chefdirigent for Det Danske Drengekor og har i mange år arbejdet som dirigent og sanglærer. Han har deltaget i mange koncerter og events i Danmark og synger bl.a. i vokalkvartetten ”Svigermors Drøm”.

Om AL² og Farmands Barselssalon
Som far på barsel er der ikke mange alternativer til aktiviteter og rum, hvor man kan mødes med ligesindede fædre på barsel. Derfor har Arbejdernes Landsbank valgt at åbne dørene i AL² for fædre på barsel. Vi inviterer til forskellige events, og du er velkommen til at deltage i et eller flere. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke at være kunde i Arbejdernes Landsbank. Du kan se programmet og tilmelde dig på www.al-bank.dk/events – skynd dig, da det er først til mølle-princippet, og der er et begrænset antal pladser.

Masser af arrangementer i AL² – helt gratis
I AL² ved Nørreport har du mulighed for at holde dit næste kaffemøde, sidde og arbejde, mens du nyder en kop kaffe, eller deltage på et af vores mange forskellige events. Læs mere om AL² og se kommende aktiviteter her

Vi glæder os til at byde dig og din baby velkommen.

Med venlig hilsen
Arbejdernes Landsbank