Junglerun for fædre og børn i Næstved


Tidspunkt
08-08-2021 09:45-12:00
Aldersgruppe
5-12 år
Pris
225 kr. samlet pris for fædre og børn
Tilmelding
Sted
Rådmandshaven 100
4700 Næstved
Kategori
Udendørs, Idræt

Forhindringsløb med sjove samarbejdsøvelser for fædre og børn

Junglerun er Danmarks nye familieløb, hvor der i år er særlige heats for fædre og børn. I modsætning til de fleste andre løb, løber man til Junglerun sammen som et hold, bestående af en far og et barn. Junglerun vil udfordre fædre og børns motorik, fysik og samarbejdsevner. Løbet er bygget op om en 4 km lang bane med indlagte forhindringer og samarbejdsøvelser.

Junglerun ønsker at alle skal komme igennem med et smil på læben og en masse fælles oplevelser, I kan dele sammen når I kommer hjem. Junglerun er en ny måde at være sammen på i naturen, og bliver afviklet i nogle dejlige rammer.

Junglerun støttes af projekt Far for livet. Det er derfor muligt, at købe en særlig FAR FOR LIVET billet, som bruges til de unikke FAR FOR LIVET heat kl. 0945-1015. I disse heat er der en ekstra god rabat, takket være støtte fra Nordea Fonden, som gennem Forum for Mænds Sundhed og projekt Far for livet arbejder for at styrke den gode relation mellem fædre og børn. Så vil du som far gerne løbe med dine børn sammen med andre fædre, er det de heat I skal tilmelde jer.

Læs mere på Junglerun.dk