Poesi og fædreskab: Mød forfatter Duncan Wiese


Tidspunkt
16-10-2023 12:00-13:00
Aldersgruppe
0-2 år
Pris
Gratis
Tilmelding
Tilmelding via mail: malousolfjeld@msn.com
Sted
Frederiksberg Bibliotek
Falconer Plads 3
2000 Frederiksberg
Kategori
Indendørs

Kunst på Barsel er en mulighed for at opleve kunst og kultur sammen med dit barn og andre barslende. Denne torsdag møder vi Duncan Wiese til en samtale om fædreskab og poesi.

Duncan Wieses ”Kirsebærplukkerne” handler om at flytte fra byen til forstaden Skovlunde og videre ud på landet til Fyn. Bogen handler både om længslen efter at blive mor og om at finde en ny form for maskulinitet, samt om at være mand på en anden måde, end det han lærte af sin far: en mand der ikke talte om sine følelser, men som han siden har kunnet opnå en god forbindelse med efter selv at være blevet far.

“Det kan være hektisk og overvældende at være småbørnsforældre, og for mig er det at skrive et rum, hvor jeg kan puste ud og bearbejde og fordøje den slags. Et sted, der står stille.” siger Duncan Wiese i et interview med Heartbeats.

Om tiden lige efter fødslen lyder det: “Jeg fik ømme bryster, græd vildt meget, var vildt lykkelig, havde en følelse af at være både mand og kvinde samtidigt, det var forvirrende og stort. En oplevelse, som jeg bærer med mig i kroppen og nogle gange savner. Den der tilstand, hvor alt føltes mere åbent. Jeg gad godt vide, om andre fædre også har oplevet det. Jeg oplevede også en frygt for, hvad det betyder for mig, hvem er jeg så, når jeg bare gerne vil kunne amme mit barn, men ikke kan? Det var en vild oplevelse, en stor glæde og forbundet med meget angst. Jeg synes, det at få et barn er så vildt, det rokker ved alting på nogle gode og svære måder.”

Læs mere: www.kunstpaabarsel.com

Gratis, men kræver tilmelding via mail: malousolfjeld@msn.com