bArseL² netværk – Fremtidens digitale platforme


Tidspunkt
Onsdag d. 4. maj 2022 fra 10:00-12:00
Aldersgruppe
0-3 år
Pris
Tilmelding
Sted
Nørre Voldgade 17, 1. sal (indgang via emmerys)
1358 København K
Kategori
Indendørs

bArseL² Netværk tilbyder faglige og inspirerende netværksmøder for dig, der er på barsel og som ønsker at møde andre fædre og mødre på barsel, samtidig med at du skærper din faglighed og booster din karriere. Møderne holdes den første onsdag i hver måned og hver gang inviteres en ny gæst til at gøre os klogere på et udvalgt emne – og der er selvfølgelig også plads til din baby!

På dette netværksmøde har vi inviteret Steffen Nyholt Petersen fra Danmarks største mediebureaugruppe, GroupM, til at opdatere os på digital markedsføring.

Vi kigger ind i. hvilke trends og tendenser, der driver markedet, og hvordan vi i en dansk kontekst skal forholde os til dem. Vi skal se nærmere på annoncering på sociale kanaler som Facebook og Snapchat, og vi skal dykke ned i mekanikken og finde svar på, hvorfor bannere på f.eks. TV2.dk er forskellige, alt efter hvilken person man er.

Dette netværksmøde er specielt for dig, der er far på barsel og som har interesse for eller arbejder med digital markedsføring.

Læs mere på https://al-bank.nemtilmeld.dk/1290/